Binaire Opties Portal

asfasf

Binaire opties tips

Binaire opties tips

Binaire opties tips zijn een must voor iedereen die wil beginnen te beleggen in deze opties. Als je nog nooit in je leven iets met binaire opties hebt gedaan – en die kans is groot – lees je dan goed in. Je staat vast te trappelen om te gaan beleggen, maar doe dit niet zonder onze binaire opties tips ter harte genomen te hebben. De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat we deze binaire opties tips niet helemaal hebben geschreven. Hiervoor zijn ervaren beleggers geraadpleegd.

binaire opties tips

Binaire opties tips per categorie

Alle binaire opties tips zijn in verschillende, handige categorieën ingedeeld, zodat je ze makkelijk en snel kunt terugvinden als je nog iets na wilt lezen. We raden je aan om deze tips goed door te kijken en ze ter harte te nemen!

Onze binaire opties tips:

Tips voor handelen in binaire opties – Vooraf
Tips voor handelen in binaire opties – De inleg
Tips voor handelen in binaire opties – Risico’s spreiden
Tips voor handelen in binaire opties – Timing
Tips voor handelen in binaire opties – Selecteren
Tips voor handelen in binaire opties – Laat je niet gek maken!
Tips voor handelen in binaire opties – Tot slot

Binaire opties tips vooraf

Eigenlijk moet je alle binaire opties tips vooraf lezen, maar deze binaire opties tips zijn er voor het traject in aanloop naar het beleggen. Dit zijn 9 zeer belangrijke tips die iedere belegger in de binaire opties zeker ter harte dient te nemen! Lees onze tips voor handelen in binaire opties – Vooraf.

Binaire opties tips over de inleg

Binaire opties tips gaan veelal over geld. Het duidelijkste voorbeeld daarvan zijn de binaire opties tips over de inleg. Hoeveel kun je beleggen en waar moet je absoluut niet mee de beursvloer op gaan? Lees onze tips voor handelen in binaire opties – De inleg.

Binaire opties tips over risico’s spreiden

Hoe meer risico je neemt, des te meer je kunt winnen – of verliezen. Je kunt echter je risico ook spreiden en zo mikken op een evenwichtige vermogensgroei. Met deze binaire opties tips geven we je handvatten om te proberen je risico te spreiden. Lees onze tips voor handelen in binaire opties – Risico’s spreiden.

Binaire opties tips over timing

Deze binaire opties tips moet je zeker goed bekijken. Ze geven namelijk antwoord op de belangrijke vraag: wanneer stap je in, en wanneer kies je ervoor om uit te stappen? De grote beleggers hebben vaak met dit bijltje gehakt. Ben je hier nieuw in? Dan zijn een paar goede binaire opties tips over dit onderwerp zeer handig. Lees onze tips voor handelen in binaire opties – Timing.

Binaire opties tips over opties selecteren

Kiezen uit de vele binaire opties? Deze tips kunnen je wellicht helpen met et maken van een weloverwogen keuze. Ook hier geldt: ben je nieuw, lees je in. Er is nooit winstgarantie, maar met de juiste binaire opties tips kom je in ieder geval beter beslagen ten ijs. Lees dus onze tips voor handelen in binaire opties – Selecteren.

Binaire opties tips over je rust houden

Zeker als je nog niet zoveel hebt gedaan met binaire opties, kunnen tips over jezelf in bedwang houden zeer welkom zijn. Het grootste gevaar op de beursvloer is je gek laten maken en daarvoor verkeerde beslissingen nemen. Geen onwelkome kost dus, deze binaire opties tips. Lees onze tips voor handelen in binaire opties – Laat je niet gek maken!

Binaire opties tips tot slot

Tot slot hebben we nog wat binaire opties tips die we niet in de andere categorieën kwijt konden. Dat maakt ze echter niet minder belangrijk. Lees dus ook deze binaire opties tips goed door! Kijk bij onze tips voor handelen in binaire opties – Tot slot.

Binaire opties tips – ook voor ervaren beleggers

De binaire opties tips die we op een rijtje hebben gezet, zijn niet alleen voor de beginnelingen onder ons. Ook de ervaren beleggers kunnen hier hun hart mee ophalen. Er zitten altijd wel slimme adviezen tussen waar je als doorgewinterde beurshandelaar niet aan gedacht hebt. En ze zijn allemaal heel eenvoudig opgesteld. Dus geen ingewikkelde handelarentaal waar je niks mee kunt, maar taal die jij en ik begrijpen.

Binaire opties tips – ook voor andere soorten opties!

De binaire opties tips zijn bovendien niet alleen voor beleggers in binaire opties. Je kunt deze binaire opties tips net zo goed ter harte nemen als je in aandelen of andere soorten opties belegt. Dus voor iedereen overal die iets op de beurs doet, zijn dit handige handvatten!

Meer binaire opties tips?

BinaireOptieHandelaar.nl helpt je zo goed mogelijk te beleggen met de juiste adviezen en tips, zoals deze binaire opties tips. Deze met zorg samengestelde tips bieden uiteraard nooit 100% garantie op succes (de beurs kan zich nu eenmaal raar gedragen), maar geven je in ieder geval de nodige houvast om beslagen ten ijs te komen. Wil je graag meer binaire opties tips en leuke trucs weten? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Direct beginnen met beleggen in binaire opties?

Naast binaire opties tips en binaire opties strategieën biedt BinaireOptieHandelaar.nl een overzicht met reviews van verschillende binaire opties brokers. Ga naar onze binaire opties brokers >>

Onze binaire opties broker reviews

Ga direct naar onze:
CherryTrade ervaringen
Optieclub ervaringen
Banc de Binary ervaringen
Zoomtrader ervaringen
BeeOptions ervaringen
uBinary ervaringen
Optie24 ervaringen
EZTrader ervaringen
Stockpair ervaringen
24Option ervaringen
Anyoption ervaringen

Lees hieronder meer binaire opties tips!

Stox Trading: in vier muisklikken hapklaar advies voor je belegging

Posted by on nov 30, 2016 in Binaire Opties Tips, Nieuws over Binaire Opties | 0 comments

Stox Trading: in vier muisklikken hapklaar advies voor je belegging

Stox of StoxTrading is de naam van unieke tradingsoftware die je kunt gebruiken om betere beslissingen te maken bij het investeren en op deze manier meer rendement te behalen. Veel mensen denken dat tradingsoftware vrij ingewikkeld werkt en gebruiken daarom geen software bij het handelen, maar wij garanderen je dat Stox eenvoudig in gebruik is. Gebruik je deze tradingsoftware, dan krijg je met vier muisklikken hapklaar advies voor jouw volgende belegging. Op deze pagina lees je hoe Stox precies werkt. Zo worden de vier muisklikken of stappen van de tradingsoftware op deze pagina beschreven, zodat je een duidelijk beeld hebt van de werking van deze handige software. Stap 1: de onderliggende waarde kiezen De eerste stap van het gebruik van Stox, bestaat uit het kiezen van de onderliggende waarde van jouw belegging. Stox adviseert in optie sop aandelen, wat betekent dat je niet in het aandeel zelf handelt. In het menu van Stox vind je tien verschillende aandelen die je kunt kiezen, waarbij je in de onderliggende waarde van het aandeel (de optie) handelt. Stap 2: een begintijd kiezen Heb je de onderliggende waarde van jouw belegging gekozen, dan kies je een begintijd. Dit is de tijd waarop de trade door Stox ingezet moet worden. Wij raden je aan om een tijd te kiezen die 1 tot 2 minuten in de toekomst ligt, zodat je wat tijd hebt om de trade te plaatsen. Ken je de handelsomgeving van Stox nog niet zo goed, dan kies je voor een begintijd die wat verder in de toekomst ligt (3, 4 of 5 minuten). Stap 3: een eindtijd kiezen Heb je een begintijd ingevuld, dan kies je ook een eindtijd voor de optie. Op de eindtijd verloopt het contract en zie je wat het resultaat van jouw belegging is. Kijk per broker welke eindtijden er mogelijk zijn, voor je een eindtijd voor een specifieke broker kiest. Stap 4: klik op ‘bereken advies’ De laatste stap van het gebruik van de tradingsoftware van Stox, bestaat uit het klikken op de link ‘bereken advies’. Heb je dit gedaan, dan gaat Stox voor je berekenen wat het advies wordt. Je krijgt niet alleen een advies te zien, maar ook een percentage die aangeeft wat de waarschijnlijkheid is dat het voorspelde advies inderdaad uit...

read more

Twee tips van Warren Buffett voor succesvolle beleggingen

Posted by on okt 31, 2016 in Beleggen Nieuws, Binaire Opties Tips, Economisch Nieuws | 0 comments

Twee tips van Warren Buffett voor succesvolle beleggingen

Dat Warren Buffett goed is in beleggen, weten we allemaal wel. Wil jij ook zo succesvol worden in handelen als deze steenrijke Amerikaan? Lees dan in dit artikel welke twee tips Warren Buffett aan beleggers wil geven en wie weet behaal jij binnenkort hoge rendementen met de tips van deze topbelegger. Beleg op de lange termijn Omdat niemand weet welke kant de markt precies op zal gaan, adviseert Warren Buffett alle beleggers om op de lange te beleggen. Nu gaat het misschien goed op de beurs, maar door een kleine verandering kan dit morgen zomaar anders zijn. Omdat je nooit weet hoe het zal lopen in de nabije toekomst, adviseert Warren Buffett alle beleggers om vooral niet te proberen de markt te verslaan. Wat je beter kunt doen, is in de lange termijn investeren. In een periode van tien jaar tijd is er altijd wel een stijging in de aandelenmarkten en door op de lange termijn te investeren, profiteer je hier iedere keer weer van. Koop altijd een goed bedrijf voor een redelijke prijs Dit advies klinkt misschien een beetje vaag, maar Warren Buffett kan de tip goed uitleggen. Hij is van mening dat je beter een goed aandeel kunt kopen voor een eerlijke prijs, dan een redelijk aandeel voor een geweldige prijs. Mooie prijzen trekken je misschien wel aan, maar je kunt altijd beter in kwaliteit investeren. Hier moet je misschien wat meer voor betalen, maar bij deze investering weet je in ieder geval zeker dat je beloond wordt. Of dit ook het geval is bij het redelijke aandeel voor de geweldige prijs, is nog maar afwachten. Dit kan zomaar betekenen dat je die geweldige prijs helemaal niet terugverdient, wat betekent dat je verlies hebt...

read more

Spreiding in je beleggingsportefeuille: niet te weinig, maar ook niet te veel

Posted by on okt 25, 2016 in Beleggen Nieuws, Binaire opties Advies, Binaire Opties Tips, Nieuws over Binaire Opties | 0 comments

Spreiding in je beleggingsportefeuille: niet te weinig, maar ook niet te veel

Als je als beginnende belegger een portefeuille met beleggingsproducten gaat vullen, is het eerste advies dat je krijgt doorgaans dat je voor voldoende spreiding in de beleggingsportefeuille moet zorgen. Door spreiding in de portefeuille aan te brengen, ben je niet afhankelijk van het succes van een enkel beleggingsproduct en kun je eventuele verliezen compenseren met de winsten van andere producten. Te veel spreiding: geen goed idee Te weinig spreiding in de beleggingsportefeuille is zeker niet goed, maar experts willen je nu op het hart drukken dat te veel spreiding in de portefeuille ook niet verstandig is. Zij benadrukken dat de belegger juist met extra risico’s te maken krijgt als de beleggingsportefeuille te groot en te breed wordt, terwijl dat juist niet de bedoeling is van het realiseren van spreiding in de portefeuille. Omdat ieder beleggingsproduct weer bepaalde risico’s heeft, is het niet zo vreemd dat een grote en brede beleggingsportefeuille meer risico’s heeft dan een portefeuille die precies genoeg gespreid is. Daar komt nog bij dat de risico’s van alle beleggingen moeilijk te overzien zijn bij een grote en brede portefeuille, waardoor de kans op falen groter is. Je beleggingsportefeuille spreiden: niet te veel en niet te weinig Als beginnende belegger is het even aftasten wat nu precies de beste spreiding voor de beleggingsportefeuille is. Uitgangspunt is dat je verschillende soorten beleggingsproducten in je portefeuille hebt zitten, zonder dat de portefeuille zo vol wordt dat de portefeuille onoverzichtelijk is. Neem verschillende soorten producten, maar houd wel in je achterhoofd dat je alle producten (en alle risico’s op de producten) goed in de gaten moet houden. Na een beetje oefenen, kom je er vanzelf achter wat het beste werkt voor...

read more

Welke richting gaat de goudprijs op? Let op deze factoren

Posted by on okt 24, 2016 in Beleggen Nieuws, Binaire Opties Tips, Economisch Nieuws, Nieuws over Binaire Opties | 0 comments

Welke richting gaat de goudprijs op? Let op deze factoren

Als goudbelegger is het uitermate belangrijk om de prijs van goud goed in de gaten te houden. Dit jaar is de prijs van goud met meer dan 20 procent gestegen, maar wat gaat de goudprijs in de toekomst doen? Om dit enigszins te kunnen voorspellen, is het belangrijk om te weten welke factoren de prijs van goud bepalen. In dit artikel lees je welke factoren dit zijn, zodat je weet waar je op moet letten als goudbelegger. Factor 1: de Fed De meeste goudbeleggers houden de Fed goed in de gaten en dit is niet voor niets. Verhoogt de Amerikaanse centrale bank de rente in december, dan is dit slecht nieuws voor de prijs van goud. Door een hogere rente worden alternatieve investeringen namelijk aantrekkelijker, ten koste van investeringen in goud. Factor 2: ETF’s Een andere factor waar je op moet letten als je de goudprijs een beetje wil voorspellen, is de kapitaalstroom in goud-ETF’s. Dit jaar stroomde er meer dan 25 miljoen dollar in goudtrackers, die de goudprijs duidelijk vooruit hebben geholpen. Factor 3: de landen China en India De landen China en India zijn de twee grootste goudconsumenten van de wereld. De laatste tijd is de vraag naar goud van beide landen een beetje minder geworden, wat voor een prijsdip zorgt. Dit kan wel weer zorgen voor een grotere vraag, waardoor de prijs van goud juist weer zal stijgen. Factor 4: de verkiezingen in de Verenigde Staten Een korte termijn ontwikkeling die je als goudbelegger in de gaten moet houden, zijn de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Een overwinning van Donald Trump in combinatie met tegenvallende economische cijfers in het land, zou de goudprijs sterk kunnen opdrijven. Goud is namelijk voor veel beleggers de veilige haven, die aantrekkelijker wordt in economisch (en politiek) onzekere tijden. Factor 5: de Brexit Het vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie wordt binnenkort toch echt werkelijkheid. Zorgen over het aanstaande vertrek van de Britten uit de EU zou de goudprijs positief kunnen beïnvloeden, ook ver in de nasleep van het referendum en verder in de toekomst (als de Brexit inderdaad in gang wordt...

read more

BotPlus 365

Posted by on okt 21, 2016 in Binaire opties Advies, Binaire Opties Tips, Nieuws over Binaire Opties | 0 comments

BotPlus 365

Test nu tijdelijk gratis het unieke BotPlus 365. Klik hier om je gratis aan te melden! BotPlus 365 ervaringen: scam of echt? BotPlus 365 is een nieuwe en nog niet zo bekende manier om geld te verdienen. Toch verdient dit zogenaamde “winst op verzoek”-systeem onze aandacht. Want een flinke schare gebruikers meldt inmiddels behoorlijk mooie winsten met deze software. Is dit dan de heilige graal, of hebben we te maken met een ordinaire scam? Lees onze BotPlus365 ervaringen. Wat belooft Bot Plus 365? Laten we eerst kijken naar wat de makers van deze tool beloven: Goedgekeurde en door derden geverifieerde software Geen enkele kennis of ervaring vereist Altijd toegang tot 24/7 klantenservice Hoge en direct opneembare winsten Tijdelijk gratis aanmelden voor snelle beslissers! Wat maakt BotPlus365 zo vernieuwend? We zijn nogal wat software tegengekomen in onze tijd als binaire opties fans, maar meestal betreft het toch een belofte die te mooi is om waar te zijn. Wat BotPlus 365 interessant maakt, is dat de software goedgekeurd en geverifieerd is door een onafhankelijke partij. Dat wil zeggen, dat een onafhankelijke buitenstaander dit “winst op verzoek”-systeem heeft goedgekeurd en geverifieerd. Weinig andere systemen kunnen zich beroepen op zo’n mooie accreditatie. Dat draagt zeker bij aan de betrouwbaarheid in onze BotPlus 365 ervaringen. Hoe werkt Bot Plus 365? Als we kijken naar de werking van BotPlus 365, heb je inderdaad 0 ervaringen nodig in het handelen om deze software te bedienen. Het is inschakelen, bedrag invoeren en afwachten, meer niet! De handelsrobot die zit ingebouwd, doet dus al het werk. Maar waarop baseert de handelsrobot van BotPlus365 zich? Het blijkt, dat hier gebruik wordt gemaakt van de kennis die de rijke 1% in zijn bezit heeft, maar niet met ons, de gehoorzame, belastingbetalende burger wil delen. Dit geheim kennen de makers van BotPlus 365 echter wel, en dankzij hun software kunnen ze dit delen. Hoeveel kan ik verdienen met BotPlus365? Wat je verdient met Bot Plus 365 is natuurlijk grotendeels afhankelijk van hoe vaak je handelt. De makers noemen het echter niet voor niets het €1000-per-dag-systeem. Dat zijn cijfers die ze van hun eigen gebruikers te zien krijgen. En dit zelfs als je nog nooit in je leven een optie hebt gehandeld. mooie cijfers die bijdragen aan positieve BotPlus 365 ervaringen. Wat kost Bot Plus 365? Het mooiste bewaren we graag voor het laatst: BotPlus 365 is gratis! Dat wil zeggen: voor degenen die zich op tijd aanmelden. Er zijn nog maar enkele abonnementen beschikbaar, en het is onduidelijk hoe lang die er nog zijn. Dus wil je zeker zijn van je zaak, volg dan deze stappen: Ga naar de website van BotPlus365 Vul je naam en e-mailadres in Klik op ‘NU AANMELDEN’ Voltooi je account en stort je investering Zet de robot aan en begin met winst maken! Meer weten? Wil je na het lezen van onze BotPlus 365 ervaringen graag nog wat meer informatie? Bezoek dan nu de website BotPlus365.com! N.B.: BinaireOptieHandelaar.nl heeft geen persoonlijke ervaring met BotPlus 365. Verhalen over de software zijn gebaseerd op verklaringen van derden. Handelen in binaire opties kan altijd risico met zich meedragen. BinaireOptieHandelaar.nl is niet aansprakelijk voor enig verlies geleden door bezoekers van onze website door het gebruik van de hierop getoonde informatie of om enigerlei andere...

read more

Paniek op de beurzen? Lees deze tips goed door

Posted by on okt 20, 2016 in Beleggen Nieuws, Binaire Opties Tips | 0 comments

Paniek op de beurzen? Lees deze tips goed door

Iedere belegger die in aandelen investeert, krijgt vroeg of laat te maken met paniek op de beurzen. Sommige beleggers kunnen hier heel goed op reageren, maar er zijn ook veel beleggers die hier zo van schrikken dat ze al hun aandelen besluiten te verkopen. Niet zo verstandig, maar wat moet je dan doen als er sprake is van paniek? Wij zetten drie tips voor je op een rijtje. 1: denk aan de lange termijn Hoef je op korte termijn geen geld op te nemen uit je beleggingsportefeuille? Dan is het beter om helemaal niet te reageren op de paniek op de beurzen. Je doet niets en je wacht gewoon af tot het beter gaat. Alleen als je verwacht dat het op de lange termijn slecht zal gaan op de beurs of als je op korte termijn geld nodig hebt uit je beleggingsportefeuille, besluit je te handelen. 2: verkoop alleen als het echt noodzakelijk is Kijk eens naar de kostbare spullen die je in huis hebt staan. Deze spullen zou je niet zomaar verkopen, tenzij je het geld echt niet meer kunt missen en er geen andere mogelijkheid is om uit de problemen te komen. Zo moet je niet alleen kijken naar de kostbare spullen die je thuis hebt liggen, maar ook naar de aandelen die je in je bezit hebt. Verkoop de aandelen alleen als het echt noodzakelijk is, ofwel als je het geld echt nodig hebt. 3: zoek een uitlaatklep Gaat het echt slecht met de beurzen en lukt het niet meer om je hoofd koel te houden? Zorg er dan voor dat je een uitlaatklep hebt, zodat je je niet afreageert op je beleggingsportefeuille. Ga bijvoorbeeld een rondje hardlopen, ga een dagje weg met het gezin zonder op je telefoon te kijken naar de laatste koersen of organiseer iets anders waar je jouw gedachten helemaal mee kunt...

read more

Rijk worden met beleggen? Begin vroeg!

Posted by on okt 17, 2016 in Beleggen Nieuws, Binaire Opties Tips, Nieuws over Binaire Opties | 0 comments

Rijk worden met beleggen? Begin vroeg!

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste beleggers beginnen met investeren als ze gemiddeld 40 jaar oud zijn. Voor die tijd hebben ze niet zo veel geld gehad als arme student, moesten ze even wennen aan hun nieuwe situatie als professional na hun afstuderen en kwamen er al snel kinderen. De leeftijd van 40 jaar is op zich een prima moment om te beginnen met beleggen, maar wie echt rijk wil worden begint toch echt eerder. Richtlijn: heb je je eerste baan na je afstuderen, dan begin je met het investeren van een deel van je eerste loonstrook. Vroeg beginnen met beleggen: je houdt meer rendement over Je zou het misschien niet verwachten, maar je houdt standaard meer rendement over als je vroeg begint en weinig belegt, dan wanneer je later begint met beleggen en iedere maand standaard geld investeert. Investeer je op je 25e bijvoorbeeld zes keer 200 euro in een pensioenfonds en doe je hierna niets meer met dat geld, dan is je rendement hoger dan het rendement van je buurman van 35. Ook als hij iedere maand geld stort in het fonds, heb jij meer geld verdiend. Beginnen met beleggen? Doe het voor je dertigste Wie echt rijk wil worden met beleggen, begint met investeren voor zijn of haar dertigste verjaardag. Voor sommige mensen is dit lastig, maar als het je wel lukt is het zeker een aanrader om voor deze leeftijd te beginnen. Begin je voor je dertigste, dan heb je al een mooi rendement voor je serieus gaat beleggen. Dit rendement is een mooie startpositie om serieus geld te gaan verdienen met investeren: iets wat veel andere beleggers (die later beginnen) helemaal niet hebben. Heb je net je eerste loonstrookje ontvangen van je nieuwe functie als kersverse afgestudeerde? Zet dan gewoon eens 200 euro opzij om te investeren en je begint al vroeg met het verdienen van geld als belegger. Nu beginnen? Kijk bij onze binaire opties brokers of kies speciale trading software uit, zoals STOX...

read more

Beleggen: het is niet alleen voor rijkaards

Posted by on okt 13, 2016 in Beleggen Nieuws, Binaire Opties Tips, Nieuws over Binaire Opties | 0 comments

Beleggen: het is niet alleen voor rijkaards

Een grote mythe over het beleggen van geld om het vermogen te laten groeien, is dat beleggen alleen geschikt is voor mensen met een groot vermogen. Het is inderdaad zo dat mensen met een groot vermogen meer handvatten hebben om hun vermogen nog meer te laten groeien, maar beleggen is ook mogelijk als je wat minder geld hebt. Het internet: een bron van beleggingsinformatie Tot enkele tientallen jaren geleden, voor het ontstaan en de opkomst van het internet, was het veel moeilijker om beleggingsinformatie te verkrijgen. Je had de krant, je had media als het Journaal en Teletekst en je had de geruchten die je van medebeleggers hoorde, maar verder was er niet veel informatie te verkrijgen. Tegenwoordig is dit wel anders, aangezien je duizenden pagina’s aan informatie over beleggen kunt vinden op het internet. Je hoeft dus niet de kranten af te speuren, iedere dag het Journaal te kijken en je beleggingsvrienden te vragen om de laatste ontwikkelingen, maar houdt informatie gewoon zelf in de gaten. Beleggen: het kan al voor een paar tientjes in de maand Velen denken dat beleggen alleen interessant is als je meteen 1000 euro investeert. Omdat zij dit bedrag niet zomaar kunnen missen, denken ze dat beleggen niets voor hen is. Zonde, want je kunt ook veel geld verdienen door enkele tientjes in de maand te investeren. Zet je iedere maand standaard 30 euro aan de kant om te investeren, dan kun je hier op de lange termijn veel geld mee verdienen. Het is uiteraard minder dan het rendement van iemand die iedere maand 1000 euro investeert, maar het is zeker de moeite waard. Heb je na een tijdje wat meer geld om te investeren, dan groeit je beleggingsstrategie gewoon mee en zo verdien je veel geld. Denk dus zeker niet dat beleggen alleen iets is voor rijke mensen, want ook de middenklasser, de arbeider en zelfs de arme student kan geld investeren om hier geld mee te verdienen. Het enige wat je nodig hebt, is het internet en een paar tientjes per...

read more

Opnieuw flinke druk voor Britse pond

Posted by on okt 12, 2016 in Beleggen Nieuws, Binaire Opties Tips, Economisch Nieuws, Nieuws over Binaire Opties | 0 comments

Opnieuw flinke druk voor Britse pond

Het Britse pond staat al onder druk sinds de uitkomst van het Brexit-referendum in juni van dit jaar, maar nu is het weer zo ver. De waarde van het Britse pond ten opzichte van de dollar, bereikte deze week namelijk het laagste peil sinds het jaar 1985. Hiermee zakte de munt verder naar beneden, onder andere door de zorgen over een ‘harde Brexit’. Zorgen over een ‘harde Brexit’: wat houdt dat in? Enkele dagen geleden werd door de Britse premier Theresa May bekend gemaakt dat er uiterlijk in maart van volgend jaar gestart wordt met de procedure voor een definitieve Brexit. Hoewel het tijdspad van de harde Brexit hierdoor duidelijker is geworden en May verschillende beloftes deed over het zo soepel mogelijk laten verlopen van de Brexit, is er veel bezorgdheid bij beleggers. Deze bezorgdheid gaat onder andere over de invulling van de Brexitprocedure, aangezien inhoudelijke details over deze procedure nog altijd ontbreken. De waarde van het Britse pond na de aankondiging van de harde Brexit Door de bekendmaking van premier Theresa May is de waarde van het Britse pond flink naar beneden gegaan. Kort na het openen van de aandelenbeurzen, een dag na de bekendmaking van de premier, opende het Britse pond op 0,5 procent lager. De waarde van de munt kwam uiteindelijk uit op 1,2777 dollar. Het laagste niveau sinds het jaar 1985 werd even daarvoor bereikt, namelijk op een waarde van 1,2770 dollar. Wat de waarde van het Britse pond verder gaat doen, is voor een groot deel afhankelijk van verdere aankondigingen over de Brexitprocedure en uiteraard het verlopen van de procedure in maart van volgend jaar. Geruchten, verwachtingen en acties kunnen veel kapot maken voor de waarde van het Britse pond, waar Groot-Brittannië erg voor op moet...

read more

Beleggers mijden risico: waarom?

Posted by on okt 5, 2016 in Beleggen Nieuws, Binaire opties Advies, Binaire Opties Tips, Nieuws over Binaire Opties | 0 comments

Beleggers mijden risico: waarom?

De afgelopen weken hangt er een vreemd sfeertje op de beurs. Er gebeurt van alles, maar eigenlijk gebeurt er ook helemaal niets. Beleggers kijken namelijk de kat uit de boom en durven even geen risico te nemen. Waarom dit het geval is, lees je in dit artikel. Grote handelaren nemen andere posities in Ten eerste nemen beleggers even geen risico omdat veel grote fondsen andere posities hebben ingenomen op de markt. Het gaat om fondsen die hun beslissingen laten nemen door algoritmes van computers en die veel invloed hebben op wat er verder op de markt gaat gebeuren. De invloed van de geldstromen van de grote beleggers is namelijk enorm en de kleinere beleggers moeten op hun veranderingen in gedrag inspelen. De lage prijzen van olie Daar komt bij dat de nog steeds lage prijzen van olie het ook niet gemakkelijk maken voor beleggers. De prijs van olie is nog altijd aan het dalen en tot de prijs eindelijk weer zal stijgen, zullen beleggers niet veel risico nemen en de kat uit de boom blijven kijken. Hoe lang het nog zal duren voor de prijs van olie eindelijk weer zal stijgen, is nog even afwachten. De verkiezingen in Amerika De verkiezingen in Amerika zijn nog niet begonnen, maar beleggers denken al wel veel over de verkiezingen en vooral de invloed van de verkiezingen na. Veel beleggers zijn nu al bezig met het maken van een plannetje voor als de verkiezingen wel zijn aangebroken en ze actie moeten ondernemen, al weten ze nu natuurlijk nog niet precies wat deze actie dan inhoudt. Wat ze moeten doen om hun portefeuille inderdaad te redden, zal namelijk afhankelijk zijn van de winnaar van de...

read more