Binaire Opties Portal

Top 10 interessante tijdschriften voor beleggers

Een succesvolle belegger heeft een flinke portie kennis nodig. Er zijn verschillende manieren om deze kennis te vergaren en één van deze manieren is het lezen van interessante tijdschriften voor beleggers. Wil jij je abonneren op een tijdschrift voor beleggers, maar heb je geen idee welk tijdschrift je moet kiezen? Lees dan in dit artikel welke top 10 tijdschriften interessant zijn voor de Nederlandse belegger en je komt er vanzelf achter welk tijdschrift het beste bij jou past.

 

1: Effect

Effect is het grootste beleggingsmagazine van het land. Het tijdschrift wordt eens per maand uitgegeven en is interessant voor de beginnende belegger, maar ook voor de ervaren belegger.

 

2: Het Financieele Dagblad

Het Financieele Dagblad is geen tijdschrift, maar een krant. De krant staat geheel in het teken van de economie, het bedrijfsleven en beleggen en wordt iedere dag uitgegeven. Interessant voor de belegger die niet wekelijks of maandelijks meer wil lezen over beleggen, maar dit iedere dag wil doen.

 

3: Beleggers Belangen

Beleggers Belangen is een tijdschrift dat je op de hoogte stelt van de laatste ontwikkelingen bij diverse (grote) bedrijven. Het gaat om Nederlandse bedrijven, maar ook om internationale organisaties.

 

4: Cash Magazine

Cash Magazine wordt ook wel CASH genoemd. Het is een financieel tijdschrift met beleggingstips, maar ook met allerlei interessante vergelijkingen waar jij als belegger zeker iets aan hebt.

 

5: IEX Profs

IEX Profs is een tijdschrift dat door ervaren beleggers wordt opgesteld. Het tijdschrift bevat columns, maar ook nieuwsberichten en allerlei interessante achtergrondartikelen over verschillende soorten onderwerpen die iets met beleggen te maken hebben.

 

6: BBTKA

BBTKA of Beleggers Belangen TKA is een maandblad voor de serieuze belegger. De artikelen in het maandblad zijn gebaseerd op eigen onderzoek en worden altijd opgesteld door beleggingsexperts die echt iets interessants te vertellen hebben.

 

7: BeursBulletin.nl

BeursBulletin.nl is een online tijdschrift. Sluit je een abonnement af voor dit tijdschrift, dan krijg je wekelijks een e-mail met de online versie van dit tijdschrift. Hier kun je allerlei interessante artikelen lezen, die voornamelijk over de technische analyse gaan.

 

8: PropertyNL

PropertyNL is het online magazine voor de vastgoedbelegger. Word je lid van PropertyNL, dan krijg je iedere maand een overzicht van de interessante vastgoedontwikkelingen per e-mail.

 

9: The Economist

The Economist heeft vele artikelen op de website staan, maar je kunt je ook abonneren op de printversie van het tijdschrift. Dit blad is alleen geschikt voor beleggers die goed zijn in de Engelse taal, want The Economist is een Engelstalig tijdschrift.

 

10: Consumentenbond Geldgids

De Consumentenbond Geldgids gaat niet alleen over beleggen, maar over geldzaken in het algemeen. Zo gaat het tijdschrift ook over geld lenen, hypotheken en ga zo maar door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating