Binaire Opties Portal

StoxTrading

StoxTrading

Test nu tijdelijk gratis het unieke StoxTrading. Klik hier om je gratis aan te melden!

StoxTrading ervaringen: werkt het nieuwe geld verdienen?

Onze Stox ervaringen zijn op zijn zachtst gezegd verfrissend. Wij behoren tot 1 van de gelukkigen die een gratis abonnement op deze service mochten aanschaffen in ruil voor een recensie. Hier lees je onze recensie. Wij zijn trouwens ook benieuwd naar jou verhaal, dus deel gerust hieronder jouw Stox ervaringen!

Wat belooft StoxTrading.nl?

Laten we eerst kijken naar wat de makers van deze tool beloven:

 • Een behulpzame tool voor de belegger
 • Direct inzicht in de betrouwbaarheid
 • Iedereen kan de software bedienen
 • Gratis abonnementen voor vroege vogels!

Meldjeaan

Wat maakt deze tool zo vernieuwend?

In de inleiding van onze Stox Trading ervaringen las je al het woord ‘verfrissend’, en dat woord gebruiken we niet zomaar: deze tool is echt anders. Dat merk je al direct aan de website. De makers doen namelijk geen schreeuwerige beloftes, zoals we die van veel (soms onbetrouwbare) partijen gewend zijn. In plaats daarvan zeggen ze waar het op staat: deze software is een behulpzame tool voor degenen die net begonnen zijn met beleggen, maar ook de belegger met meer ervaringen kan van Stox gebruik maken.

stox ervaringen

Hoe werkt StoxTrading?

Stox is unieke tradingsoftware die niet volgens de gebruikelijke methode werkt. In tegenstelling tot veel handelsrobots die automatisch handelen, is het systeem van StoxTrading niet geïntegreerd met een of meerdere brokers. Het opereert volledig onafhankelijk. Advies van de software krijg je in 4 stappen:

 1. Kies een onderliggende waarde
 2. Kies de begintijd van de trade
 3. Kies de eindtijd van de trade
 4. Klik op ‘Bereken’

Vervolgens geeft de tool je advies over wat je kunt ingeven in het handelsdashboard van de broker. Zo simpel is het!

stox ervaringen

Hoe nauwkeurig werkt Stox?

Over de nauwkeurigheid doen de makers geen grote uitspraken. Dat is maar goed ook, want maar weinig handelsrobots maken hun claims waar. In plaats daarvan, krijg je per trade te zien wat de nauwkeurigheid is van een voorspelling van Stox Trading. In onze ervaringen hebben we veel verschillende trades in het systeem ingevoerd. Daarbij bleek het nauwkeurigheidspercentage dat de robot zelf aangaf per advies, zeer handig te zijn. Houdt dat dus in de gaten als je gaat beleggen met StoxTrading.

stox ervaringen

Wat kost StoxTrading?

Voor de kosten van Stox moeten we 2 zaken onderscheiden: de prijs die je voor het abonnement op deze dienst betaalt, en de investering die je doet om je tradingaccount van geld te voorzien. Stox kent 3 abonnementen die normaal gesproken in prijs variëren van 299 tot 399 euro per jaar. Om toch onderscheid te maken tussen de verschillende abonnementen in deze gratis periode, kun je nu kiezen welk abonnement je wilt door een bepaald bedrag te investeren. Op deze manier kan er onderscheid gemaakt worden tussen de kleine en de grotere beleggers. Zo kun je kiezen voor:

 • Stox Lite (maximaal 3 adviezen per dag, storting vanaf €200)
 • Stox Standard (maximaal 10 adviezen per dag, storting vanaf €300)
 • Stox Premium (geen limiet, storting vanaf €500)

Meldjeaan

Ons advies: ga voor Premium!

In onze ervaringen is het Premium account verreweg de beste keus. Het vergt misschien de grootste investering, maar vergeet niet dat dit het geld is dat je belegt. Je gooit het dus niet weg. Bovendien pluk je er op termijn de meeste vruchten van, omdat je het meeste geld bespaart (het abonnement kost immers 399 euro per jaar). De belangrijkste reden om het Stox Premium account te kiezen is echter, dat de andere 2 accounts net te weinig adviezen geven om echt leuk geld te verdienen. Dus als je het kunt missen, kies dan voor Stox Premium.

stox ervaringen

Meer weten?

Heb je onze Stox ervaringen gelezen en ben je benieuwd naar wat deze software allemaal kan? Klik hier om de website van StoxTrading te bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating