Binaire Opties Portal

Binaire Opties Banken

Binaire Opties Banken

Banken gaan schikken in zaak valutafraude, dalende koersen binaire opties?

Wie binaire opties in aandelen van banken handelt, heeft dit nieuws waarschijnlijk al op de voet gevolgd. Toch is het belangrijk om dit nog even aan te stippen, aangezien het verstrekkende gevolgen kan hebben. De banken gaan namelijk zeer binnenkort schikken met de Amerikaanse en Britse toezichthouders in de zaak over de valutafraude. Anonieme, welingelichte bronnen melden dat binnen 2 weken de schikking getroffen zal zijn. Wat gaat er gebeuren met de koers van binaire opties op de aandelen van deze banken?

Over de valutafraude

Voordat we kijken naar de binaire opties op deze banken, eerst een kleine samenvatting van wat er is gebeurd. In 2013 bleek dat er massaal gefraudeerd werd met valuta. De banken hebben toegegeven fouten te hebben gemaakt in deze grootscheepse fraude. Onder andere zeggen de banken niet genoeg maatregelen te hebben genomen. Hierdoor kon de valutagraadmeter gemanipuleerd worden. Dit deden handelaren door onderlinge afspraken te maken.

Grote banken bij betrokken

De betrokken banken zullen volgens bronnen met meer dan 1 miljard pond (1,27 miljard euro) over de brug moeten komen als boete voor hun aandeel in deze grootscheepse valutafraude. Onder deze banken bevinden zich enkele grote namen, zoals Barclays, HSBC en Royal Bank of Scotland (alle drie uit Groot Brittannië), Citigroup, JP Morgan Chase en Bank of America (allen uit de VS) en het Zwitserse UBS. Uiterlijk over 2 weken wordt het schikkingsbedrag bekend, maar er is ook kans dat dit een week eerder zal gebeuren.

Binaire opties banken in de min?

Wat de binaire opties op deze banken gaan doen, is nog niet zeker. Bank of America liet gisteren al weten dat het hoge juridische kosten had (zie het bericht van onze Engelse collega’s over Wall Street) en zag vervolgens de koers dalen. Wat de koersen van binaire opties op banken als Barclays, JP Morgan Chase en Citigroup gaan doen, moeten we afwachten. In ieder geval is 1 ding zeker: het worden spannende tijden voor deze banken en hun binaire opties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating