Binaire Opties Portal

Binaire opties advies: houd Rosneft en BP (via abcOptions) in de gaten!

Binaire opties advies: houd Rosneft en BP (via abcOptions) in de gaten!

BP en Rosneft binaire opties, beide te beleggen via abcOptions, worden hoogstwaarschijnlijk interessant de komende periode. De Russische staatsoliemaatschappij Rosneft heeft vandaag met BP een overeenkomst voor de lange termijn gesloten. Verwachting is dat deze deal een zekere impact zal hebben op de koersen van BP, maar meer nog op de koersen van Rosneft. Tijd voor BP of Rosneft binaire opties via abcOptions?

De deal tussen BP en Rosneft in het kort

De deal tussen BP en Rosneft komt erop neer dat Rosneft BP de komende 5 jaar van olie voorziet. Tot 12 miljoen ton geraffineerde olieproducten levert Rosneft in deze periode aan BP. Dat is ongeveer 2,7 procent van de totale productie van het staatsoliebedrijf. Hiervoor heeft het Britse oliebedrijf een aanbetaling gedaan van minimaal 1,5 miljard dollar. Vorig jaar nog kondigde Rosneft deals met BP aan die het 10-voudige van deze aanbetaling bedroegen.

Bij de deal tussen Rosneft en BP zouden vooraanstaande banken betrokken zijn. Namen van deze financiële instellingen wilde beide oliebedrijven niet onthullen. Bronnen in het bankwezen noemen echter namen als British Bank, Deutsche Bank, HSBC en Bank of China. Ook in Deutsche Bank en HSBC kun je overigens binaire opties beleggen via abcOptions, dus houd die twee namen ook in de gaten.

Sancties

De deal tussen BP en Rosneft is de tweede groote deal van het staatsolieconcern sinds sancties tegen de CEO van Rosneft werden opgelegd in verband met het aandeel van het land in de Oekraïense crisis. Deze en andere aan Rusland opgelegde sancties hebben onder bedrijven geleid tot argwaan als het gaat om handel drijven met Russische bedrijven. De energie-industrie van Rusland leidt echter amper onder de sancties. In deze buitenlandse sancties tegen Rusland en Russische bedrijven wordt Rosneft overigens niet genoemd.

Over de persoonlijke sancties en de deal met Rosneft zegt BP CEO Bob Dudley: “Ik werk met Rosneft. Het is een zaak tussen twee bedrijven. Ik reageer niet op persoonlijke sancties.”

Impact van de BP – Rosneft deal

Of de BP – Rosneft deal een grote impact zal hebben op de koersen van BP, is nog maar de vraag. De ogen zijn meer gericht op het Russische Rosneft, dat in 2012 en 2013 in twee aparte leningen 30,1 miljard dollar heeft geleend om TNK-BP aan te kopen (een transactie van 55 miljard dollar). Daarnaast zijn er de banken die een graantje meepikken van deze deal. In de gaten houden dus, die binaire opties BP, Rosneft, Deutsche Bank en HSBC!

Over abcOptions

abcOptions is een vrij nieuwe binaire opties broker die al direct een solide positie heeft verworven in de markt. Met een interessante selectie aan onderliggende waarden en een zeer fijn en intuïtief werkend handelsplatform heeft abcOptions al snel een trouwe groep binaire opties beleggers achter zich weten te scharen. Daarom kiezen wij voor abcOptions als we beleggen in binaire opties BP, Rosneft, Deutsche Bank of HSBC. Lees meer over abcOptions.

Ga direct naar abcOptions >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating