Binaire Opties Portal

Beleggen: het is niet alleen voor rijkaards

Beleggen: het is niet alleen voor rijkaards

Een grote mythe over het beleggen van geld om het vermogen te laten groeien, is dat beleggen alleen geschikt is voor mensen met een groot vermogen. Het is inderdaad zo dat mensen met een groot vermogen meer handvatten hebben om hun vermogen nog meer te laten groeien, maar beleggen is ook mogelijk als je wat minder geld hebt.

Het internet: een bron van beleggingsinformatie

Tot enkele tientallen jaren geleden, voor het ontstaan en de opkomst van het internet, was het veel moeilijker om beleggingsinformatie te verkrijgen. Je had de krant, je had media als het Journaal en Teletekst en je had de geruchten die je van medebeleggers hoorde, maar verder was er niet veel informatie te verkrijgen. Tegenwoordig is dit wel anders, aangezien je duizenden pagina’s aan informatie over beleggen kunt vinden op het internet. Je hoeft dus niet de kranten af te speuren, iedere dag het Journaal te kijken en je beleggingsvrienden te vragen om de laatste ontwikkelingen, maar houdt informatie gewoon zelf in de gaten.

Beleggen: het kan al voor een paar tientjes in de maand

Velen denken dat beleggen alleen interessant is als je meteen 1000 euro investeert. Omdat zij dit bedrag niet zomaar kunnen missen, denken ze dat beleggen niets voor hen is. Zonde, want je kunt ook veel geld verdienen door enkele tientjes in de maand te investeren. Zet je iedere maand standaard 30 euro aan de kant om te investeren, dan kun je hier op de lange termijn veel geld mee verdienen. Het is uiteraard minder dan het rendement van iemand die iedere maand 1000 euro investeert, maar het is zeker de moeite waard. Heb je na een tijdje wat meer geld om te investeren, dan groeit je beleggingsstrategie gewoon mee en zo verdien je veel geld.

Denk dus zeker niet dat beleggen alleen iets is voor rijke mensen, want ook de middenklasser, de arbeider en zelfs de arme student kan geld investeren om hier geld mee te verdienen. Het enige wat je nodig hebt, is het internet en een paar tientjes per maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating